~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Khamis, 23 Disember 2010

Result PMR Aku ? Tp Syukur je...



Salam sumer! heyp! hem... Bile tgok je blog, ase nk post somtng je... Tp x tau nk post ape... Nak post pe ek? erm.. Kebetulan ari ni dpt result PMR taon 2010!!! huh! Berdebar2 ase... Grr! Tp pape pon, mzti berdoa n ingt kepada-Nya...

Eh! Aku x igt... nk post sal PMR... Em... 1st msuk pgar skolah je tdi atiku bgaikan nk tercabut akibat kuat sgt bergetar kot, huh! dh la sejuk gle! Hem... tp uat2 rilexs jee. Ermm, tgok org rmi duk tggu result kuor pon lg uat ak tkowt! tp nasib la ade geng2 yg boleh sembang n ilek2. Baru x tkot sgt. Hem....

Lamenye! Erm, sembang la lg... tp, mase ak sembang tu ak toleh ke kanan scara tdk sngaje n terkejut!! eh??! Mcm knal je? Sape tu? Erm, Then 6pk plak sorg lagi, ni dy jong tu!! haha.. sori lau tuannye tertgok. haahah...


Herm, baru la igt, yg ase2 knal tu upenye mama Husaitul Raki'in... my mum!  hehe... 
huh! pas2 sruh la org laen cari2 tkot bdax tu mari, tp x mari... so sad! Yg jong pic kat atas ni snyum2 kat aku... tumbuk an!! heehe... Dh la nk trik2 org, xmalu! hem, tp dlm ati ni nk jgk ckp ngn ma dye. Nak jgk knal tp tkot lar!

Lame gler tggu! Sambil mnggu tu ak g jgk jln2, jmpe2 kwn yg laen, last2 stop kat kwn name Akim... Sembang2 kat c2, aku pon prasan jgk ma Saitul asyik tgok je aku tp ak nk tgok balik tkot ckp prasan plak 6ti.. hmm... n tkot gk ade slah kee...tp aku uat ilex je..


grr! last2 pengetua pon mula lah berucap, baru ase lega ckt... lame gle tggu. pas2 bdax2 yg boleh result molex2 naik pentas la. 1st yg bleh 9A bdax dari kampung aku! pergh! tp bkn aku la...hehe. Erm... sume nye yg 9A 2 org n 8A dpt 28 org n yg lain bla3....  pas2 lame mnggu, pngetua pon agtau sume org ley amik result masing2 kat meje  ikot klaz... dgn JANTUNG yg hmpir tercabut ny, beranikn jgk mlangkah, ak g jgk kat meje tu, huh! punye la lame tggu sorg2. Dah la cikgu busy nk slesai hutang2 plak. huh! lame2 intai2..Aik? Nape bnyak sgt hutang aku? aik? Dh la result xbleh amik lau hutg x beres! geramnyer! grr! bayang r.RM 42 ?? huh! erm, aku pon gtau la cg, coz stahu aku, yg x bayar 1 buah buku je... buku tu buku Ekspedisi. tu pon ilang time nk antar, ade la yg gtal tgn tu.. Buku x jge bek2! Then, sumeny juz Rm 6 jer... tp xde duit gk nk byar coz aku g bukn nk shoping or pape tp nk g amik result jer. Hehe... tp nasib ade pnyelamat dunia...my mum! hehe... pic kat bwah ni... yg tunjuk ngn anak panah tu...


Erm, aku dgn muka x malunye amik la duit yg diberi... RM10? bnyk er! then aku give the money to my teacher. Baru la bleh amik result, ha? ha? ha? 4A?? hmmmmm.... :) tp xpe la... syarat nk sambung taon dpn pon kurg2 dpt 4A tp...ntah...bdax tu xder, xsmgt gk nk duk c2, g teknik je la. xpe, asalkan blajar btol2..6ti lau ade rezeki bleh jmpe balik. Tp? Erm... jauhny pindh! huh! tp nk wt cmne... herm.. lupkan k.. then aku balik umah... main fb balik tp sblom tu amik pic jap.. hehe....


haha... ngn muke x malunyer! sje je, bleh uat kenangan. tnjok kat cucu. hehe.. lau umur pnjang la... ni plak ayh aku tgok result... 


herm... tp ayah aku slalu bagi smgat.. dy ckp "walau papepon berlaku, syukur la ngn ape yg ade or dpt" ok la...xde pape nk tlis dh. papai! Good Nyte! Salam... :)

2 komen ! anda pula ?:

Iqa berkata...

hehe, sy akan ambil pmr thn ni =(

~Arif~Asyraf~ berkata...

huhuu ~ owhh , blaja la rajin2 yee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !