~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Isnin, 27 Disember 2010

Komputer Yg Lembab ? Anda Seorang "Gamers" ? Game Booster Jalan Penyelesaianya.



Anda seorang kaki game ? Masalah komputer yang lembab ? Guna la Game Booster. Game Booster versi 2.1. Ni edisi yang terbaru. Bnyak la nde yg boleh ugrade. Tp gune yang premium pune la.. Ni perbandingan yg premium dgn yg free..




Dah tgok ? Lebih baik premium kan ? Em... xpee, kod produk akn diberikan percuma. Juz copy n paste je. Ni screenshot kat komputer aku... (Nak lebih jelas..klik gambar)


Nak lebih jelas..klik gambar..
Dah tgok an ? Cantik x ? hak3! cantik2 x pntg, tp yang penting kegunaanya. Klau nak boos tekan je kat c2. Then lau nak kembali asal, tekan Restore.. Senang je.. Dan tersedia shortcut for game juz tarik shortcut game tu dan tarik ke dalam kotak yang disediakan dan jadi la mcm ni...


Hem...camtu r..juz double click kat game tu dan dy akan keluarkan mcm ni...
then...kluar la game yg korg nak main tu.. ok.. Dah abes da sume.. Nak try x? lau nak download la kat bawah ni...


1. go to >> GameBooster 2
2. Lepas tu keluar la 1 page kan.. korg tekan kat sini...tgk pic bawah. Yg anak panah tu.. Xpyh la yg premium sbb 6ti aku ajar camne nak jadi premium..




Tunggu la smpai sudah... 
3. Install siap2 n last skali copy this product key> 56707-B9BD7-1C118-60448
Lpas siap ltak key tu baru la jadi camni..


Haa! dah tgok kan? dah jadi premium dah... n now enjoy your self! ok...Salam..

4 komen ! anda pula ?:

Ahmad Tajuddin Abdullah berkata...

huhu,tq sal bagi info nih...cam menarik je kalu try...
maklumlah,saya just pakai compaq yang memang tahap azab kalu install game ....

~Arif~Asyraf~ berkata...

hehehe...pe kurangnye.. juz upgrade RAM & Processor je.. baru kelas! upgrade je kt kdai...ok

Tuan-Belog berkata...

wahhh...menarik ni bro...

~Arif~Asyraf~ berkata...

hehehe... mnarik jgk.. baru jumpe nyh.. baru gune..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !