~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

About Me

Aku > ( arif asyraf ) ...


Klau sapa-sapa yg nak knal aku... dlm gmbr tu la aku... Aku bru berumur 17 tahun.. Aku lahir pada 29 Oktober 1995... Aku asal dari Trengganu.. Tinggal di Paka... Anak Jati Terengganu jugak lah...hehe... Nak tau tentang aku x?? hehe... Aku seorang budak kampung jer....low profile... Sal aku xda pape pon....juz seorang pelajar sekolah.... Aku minat bab2 it ni... memang aku minat gler2!! aku juz habiskan masa 24 jam depan komputer sama ada mencari bahan atau berfacebook... Aku minat bab2 bisnes internet... Aku pernah cuba berjinak-jinak dengan bisnes internet dipanggil "Multi Level Marketing" iaitu dari syarikat Vemma. Tapi disebabkan aku masih bersekolah dan tinggal kat asrama, aku xde masa yang cukup untuk sume tu... Jadi bisnes aku "terbengkalai" macam tu jer... Wang aku pon terbang tp sikit baru, lagipon ayah aku yang sponsor, Ayah aku baik & memahami anak2... Sape2 yang nak ajar aku tentang apa2 jenis bisnes internet pun xpe... Hehe.... Yang Paling penting......hehe...xda pape.. okeyh...bye2~~ Assalamualaikum...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

bertemu kembali....hehe.. sambung balik...Ni psal makwe... Biase la... Budak2 mcm aku ni nak jugak disayangi... Maklumla... remaja katakan... Aku ade awek yg namanye ______... hem.. SECRET! Dia baek sangat....akuw amat menyangi dia... jap!!


Ni la dia...

cantik x?? hehe.... em.. jgn memandang kpd kecantikan tau!! x baek... Klau sape yg nak pilih kekasih...ak ade tip2 berguna.... hehe... 1st, pilih la yang jujur. ke-2, pilih la yg jenis setia...hem...mluz la plak nak hurai. Tp lau juz nak mainkan ati n perasaan dy baek x pyh r... Kesian dy coz kadang2 pmpuan ny memerlukan kasih syg n belaian manje dri seorg lelaki... n kdg2 dia setia sgt2 tp kita yg kaum lelaki yg "buta" ni je yg x 6pk. Tengs la aku ucapkan kat pmpuan yg camni. Tp kite yg lelaki x,  mntg2 dy syg kiter, slalu je amik ksmpatan...xtau n x pndi hargai langsung peluang yg ade... Kecian si pmpuan... jaat btol lelaki!!Tp bukn aku r... Tgok cam skunk sudah r... Kes2 buang bayi bnyok gler!... ntah... nape dyorg yg x pkir lgsng bile nk uat pape... gler! Yg pompuan pon jgn ikot sgt ckp laki...! Uat hancur hidup sndiri ad r! syg sgt konon. Aku ade gk sorg kwn. Name dy xbleh sebut r... Bile ak tny dia "mu syg x pkwe mu?"... dy jwb "ak syg dy"... tp btol ke "syg" tu lau slalu je uat maksiat? yg pompuan tu pon gile gop... aku nasihat brape kali dh... hem... ntah la... last2 dah ptuz skunk... kecian pmpuan tu... dy gtau ak dy syg sgt2 pkwe dy tp pkwe dy uat g2. Ak pon xbleh tlong gk. hemmm... nyesal pon xde gune...hehe... jauh plak aku lari dari topik... 


Mane awek akuw????


Skunk ni, aku n awek aku dilema masalah besar! sgt2 besar! huh! ttbe jer family dy nak pindah... pindah?? em..mmg laa.. ak xleh trime yg r dia nk pindah! ak syg dy! Bleh bayang x cinta jarak yg jauh...? dh la lame dh x jmpe.. bleh bayang x?? mzti miz sgt2... hehe.. jap2... Ni lah salah satu cara ak mlepaskn rindu dm ati...hehe...


tu dia & abg dy.......aku ngn adeq ak...


iaitu dgn berwebcam! huhu... Korg 6pk x?? hem... bez sgt2 1st time ak bleh tgok muka dy... mmg xtau nk qate pe... huh! rindu yg amat! Dh la bila tgok dy sihat n epi memanjang jer.... nk nges ase.. syg sgt2! Mase tu mcm2 kiteorg "bercanda"... Tp bile ak bleh uat dy snyum.. Lagi la epi ase ati aku.. ase cam dlm "heaven"(xprnh msuk ag, gurw2..).. hehe...tp mmg pergh! ey! gramnye! Bila la agak2 boleh jmpe dy "Face to Face"! Nak sgt! Dh lame kami berpisah... Hem.. skunk.. Kite org juz perlu tau, igt n fhm perkataan "setia" je... Aku syg dye!! Kdg2 ak slalu mrah dy. Tp dy xlah jenis suke melawan. Dia seorg yg sabar. Dia ikot je selagi boleh ikot. Kdg2 ak pon sdar la jgk n ingin berubh dmi dy. Ntah.. ase untg plak dpt mkwe mcm dy. ehehe.. doa2 la agar hbungan kiteorg kekal. Ak nak dy je n xde dh yg lain. Selagi dy setia, ak pon akn uat nde same. ak xnk mainkan dy. Aku ase mgkin x jmpe dah org mcm dy... Aku pernah beri peluang dy bertruz trg lau dy nak ptuz ngn aku, tkot la jgk mnggu jwpan dari dy tp nk wt camne... Kdg2 kite prlu jgk tny n truz trg baru kite tau yg kite ni bertepuk sblah tgan or x. tp dy ckp "xnk!! xnk3!" Waa!! trujeny aku ase bila dgar jwpn dari dy... lorr..cyez ak ckp. Nk nges pon ade. Tp ak x la bgtau dy. Hem... aduh...lupa r.. dari td aku duk tulis ni terlupa plak solat... Jam mnnjukkan pkul 5.30. hehe....len kali r ak smbung...cow lu~~daa~~Salam....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------






-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Die dan Kak Wanda
webcam


Open House

With Friends

Pantai Sura

Webcam @ family






kampung @ kelantan
















<3 Her So Much !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !