~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Isnin, 30 Mei 2011

Nur Kasih The Movie Mediafire / Megaupload / Hotfile free download


Salam reader , hehee ... entry Nur Kasih The Movie ni bukan la link untuk download movie ni tapi nk mintak kat sumua orang yang singgah kat blog ni agar tinggalkan link downloadnya lau sesiapa tahu , puas aku surf kat google. Tapi hasilnya ? ZERO ! 

Movie ni kan ramai penonton , tak tahu la bez ke tak tapi sampai mencecah 19 juta penonton tv tuh ! woww ! tak pe laa , aku ni takde duit , lau sapa-sapa ada duit, belanja la aku, hehehe , bole la aku rakam n bagi korang link downloadnye ... hmm ... minx tolong laa tinggalkan linknya yaa .. tenx :)

huhuu ~ hari ni dah jumpa link Nur Kasih ! ni dia >

Part 1 : Nur Kasih The Movie 2011 ( Mediafire )

Part 2 : Nur Kasih The Movie 2011 ( Mediafire )  

heheheee , selamat menonton !!

13 komen ! anda pula ?:

Tanpa Nama berkata...

SYRIA GAVE THE LOG ON GER?

~Arif~Asyraf~ berkata...

whats ?

Adam Roslan berkata...

Macam tak ada sumber saja. Sebab masih di pawagam.

Terkini: Sinopsis Nora Elena

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahaha , ye ... betol2 ,, susah2 ...

eswan berkata...

sia pun tengah cari. share yer kalo dpt

~Arif~Asyraf~ berkata...

huk3 ... 6ti ade lah tu ...

myqobes berkata...

nnti jenguk kt sini http://mediafiremovie2u.blogspot.com/

yunn berkata...

kalau x silap..bukan nur kasih the movie ni hanya di tayangkan di pawagam ke? supaya dapat untung byk?

Tanpa Nama berkata...

http://jiwang.net/2011/nur-kasih-the-movie-2011-ppvrip/....ble dwnload kt sni..korg try tgk

Ammar berkata...

nur kasih the movie full movie mediafire links http://adf.ly/22rmT

~Arif~Asyraf~ berkata...

keyword post ni bnyk kt google taw !

Nadiah Yusof berkata...

hye~ baru download nur kasih semalam n tgk pn semalam..nges2 saye..nyway..thnks yee~~

Aaron berkata...

mcm mn nk dwnload?x blh pn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !