~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Isnin, 16 Mei 2011

Tshirt Terkini yang Mempunyai Unsur Lucah ?

Apa hal ni ? Pakai baju tak ? huhuuu .. ni la trend zaman sekarang , patern baru kot , ni kat Jepun , aku jumpa pic ni time blogwalking , tapi dah lama pic ni , cuma baru sekarang ada masa nak post ...


wow !! bahaya la kalau ada baju ni kat Malaysia , menghairahkan orang ramai je .

ish ! mintak2 takde la kat Malaysia , 6ti sume lelaki jadi gila , perempuan pun tambah dosa ... adoy .. dunia sekarang ... :( wallahualam ..

note : rajin-rajinkan tangan like post2 disini dan tinggalkan komen anda :)

11 komen ! anda pula ?:

MissSyarniFarida berkata...

jangan berdalih lagi,suka la tuh ! HAHAHA ;D

astaga

Syuxer berkata...

fuhh..ni kalau pakai pi shopping..budak2 yang bawah umur pakai spek mata..dah sembuh mata dorang hahah..lawak ar baju tuh..seksi gila..

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahaha ... bahaye3 !

Eien Mohmad berkata...

hahaha. styleeee! macam hereemmmm jeahh (:

cucu umie berkata...

herm, harap2 memang xad kat malaysia pon..kitakan negre islam,

Princess Hippiey berkata...

so giler....

~Arif~Asyraf~ berkata...

ish ! mmg gler pown !

Rose Johari berkata...

memang lucah...hehehe

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahahaha ... jangan cari plak !

awie958 berkata...

baju ni kat mana ada jual ni?

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahhaa .. kat jeun la kod :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !