~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Sabtu, 21 Mei 2011

Macam Mana Cara Nak Cashout Duit dari Nuffnang

Alhamdulillah, hari ni, hati aku terbuka untuk cash out earnings aku yang tak seberapa dengan 2 angka.Hahahaha..

Hari ni aku nak ajar la cara-cara nak cash out earning dari Nuffnang ni.

1) Mula-mula mestilah kena Login dulu kat SINI.

2) Pastu pastikan maklumat diri anda betul . Kalo nak tahu betul ker dak click pada Change Profile.

Klik Gambar Untuk Jelaskan

3) Klik la pada Cash Out my earnings! Tak kan ada button ni selagi tak achieve RM 50 keatas yer!

Klik Gambar Untuk Jelaskan

 4) Then Klik OK macam kat bawah

Klik Gambar Untuk Jelaskan
5)Pastu akan keluar macam skrin berikut plak.Katanya, Please allow 30 days from the end of the month for your payment to be processed and sent ( 60-days for non-Glitterati members ).Harap-harap 30 hari sampai laa cek ini ketangan aku.Amin.

Klik Gambar Untuk Jelaskan

6) Email akan dihantar kepada akaun kita untuk mengesahkan yang kita telah cash out earnings tu untuk pengesahan payee name.Kalo tersilap payee name, hubungi  helpdesk nuffnang @  http://helpdesk.nuffnang.com.my
 * Payee Name ni kena sama dengan nama dalam kad pengenalan ok! kalo dak, tak leh laa nak cash in cek tu... harap-harap sampai duit tu kepada tuannye ~ ehheee ... :)

9 komen ! anda pula ?:

Sally Yatiey berkata...

nak guna no. acc bank ke kalau nak cashout ? :)

~Arif~Asyraf~ berkata...

xpown , juz betulkan payee name n IC number n alamat rumah n semua yang berkkaitan la ..

Adam Roslan berkata...

Nuffnang kena buat direct bank-in ke account publisher, baru cepat nak kenduri duit Nuffnang :)

~Arif~Asyraf~ berkata...

hehehe , betul2 , menyusahkan je , dah la lambat , hmm ...

Leen her berkata...

email tu dapat pas klik cash out ke..bila nuffnang start nak proses?

Leen her berkata...

email tu dapat pas klik cash out ke..bila nuffnang start nak proses?

aminuddin mazimi berkata...

email dapat lepas chashout , kadang-2 lambat jugak

Qeera berkata...

Singgah ;)

Dapat informasi jugak. Hee http://lifestorysayakatsini.blogspot.com/

Iwan Saputra berkata...

tnks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !