~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Sabtu, 28 Mei 2011

Alhamdulillah ... Hari ni Aku Dapat BE baru iaitu "DiGi WWWOW" Daripada Nuffnang


Petang ni aku free sikit , Syukur Alhamdulillah , pagi tadi aku saje-saje bukak Nuffnang , juz nak tgok uniq visittor je , then tekan lak kat earning , eh ? BE aku bertambah ? hehehe .. yahoo ! sukenyer + heppy + geram = "Sayang Nuffnang" Nama BE tu ialah "DiGi WWWOW Awards (video) LR"
 BE ni letaknye kat "Large Rectangle" . Tapi sekarang "Large Rectangle" aku selalu diguna oleh BE "Prudential Recruitment LR" . Adoy !...


Semua earning aku yang dah meter bukan banyak sngat pun , sbb tu aku merayu ni (kuang3!) . Aku bukan la blogger yang pro tapi aku cuba la sedikit demi sedikit dan belajar terutamanya tentang SEO ni , maklumla , aku terlalu sibuk , xde mase untuk berblog , jadi terima kasih kepada korang yang like page aku, follow aku , yang setia tnggalkan komen agar tru menyokong aku .. hik3.. iklas dari hati.. 

Kepada pengungjung yang terserempak dengan iklan2 ni , boleh la klik2 yaa :) 
Kerjasama anda amat diperlukan :) hehheee ... klik you back lau masa mengizinkan :)

2 komen ! anda pula ?:

Sharif Dez berkata...

Tahniah... Murah rezeki anda.

blog sharifdez

~Arif~Asyraf~ berkata...

terima kasih ... anda juga ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !