~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Sabtu, 21 Mei 2011

Camne Nak / Baiki Blog / How to Bypass Lone Ranger Hack


Dua hari yang lepas aku telah dikejutkan dengan page SIAL berwarna gelap seperti di atas , Apesal ? Hampir nak gila aku dibuatnya , dah la blog keluar page bangang , akaun blogger lak tak boleh akses , Adoy ! Nak hack pun agak2 la ! Cari la laman banking ke ! SIAL tahap **** ! 

Sampai semalam baru blog aku kembali pulih hasil pertolongan Cikgu Zul , cikgu sekolah lama aku , huh ! Syukur ! Ase nak terbang ! SUKENYE Hati aku !! Sapa tak marah , dah la stat blogger dan nuffnang jadi kosong. Last2 hilang Status "GLITTERATI" aku yang sentiasa mantain walaupun tak BW. hahaha!


hem ! Klau jumpa si Hacker tu ! Aku pukul sampai MAMPUS ! Takde keje lain ke ? Sekarang , blog .:Syok-Blogger:. dah kembali normal dengan pagenya , hehehe ,


Apa tu ek ? hahahaha ... owh ! sapa-sapa yang terjumpa iklan PRUDENTIAL LR ni ! Rajin2 kan tangan untuk klik yer ! Thats My "Buffered Earning" now ! plsssssssss ! merayu ! :P , kalau anda mempunyai masalah yang sama , jangan malu bertanya :) Sekali lagi 

Terima Kasih Cikgu ZUL !

6 komen ! anda pula ?:

Arya Putra berkata...

bukan salah LONE RANGER..tapi salah kau sendiri..tak nampak dia tulis besar2 tu - WE JUST WANT TO TEST YOUR SECURITY

faham ke tidak?
ko punya password macam budak sekolah, memang la senang kena hack..
cuba belajar dari kesilapan..jangan nak salahkan para pakar yang mencuba keselamatan pada blog ko..

alif haris berkata...

alaa klu nak hack ke test security ke mintak izin la dulu .. tgk mcm si ayie n gayah ..

~Arif~Asyraf~ berkata...

Arya : tahu mane password aku senang?

Laif : hahaha ...

Siti Mashitah Saidin berkata...

kena letak pasword yg susah org nak tau...
jgn letak pasword macam nih --- alibinabu atau 123455

letaklah - aligorges123

wan_cikgumuzik berkata...

letak laa password sesusah mana pon.. dia hack bukannya masuk pakai password pon.. dia guna satu sistem dan sofware.. benda tuu boleh digunakan di mozilla firefox..

aku sokong kenyataan arya putra sebenarnya.. mereka hanya nk test.. huhuhuhu...

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahaha , tgok , cikgu sokong aku ! hahahaha ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !