~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Jumaat, 7 Januari 2011

Waaa ! Pendapatan Nuffnang Aku Meningkat Untuk Minggu 1 Tahun 2011.. Tp Lpas Ni Dah Nak Sekolah.. Papepon, Tgok Sini>




Waaa.... Menarik tak ? Jangan salah sangka! Posting kali ni bukan nak menunjuk2 tp nak bagi semangat kat para Blogger yang lain... Banyak tak ? whuuuu.... Lpas balik smyang jumaat, ayah aku terus menuju ke kedai. (waaaa...macam wt cerita plak) ingtkan wtpe, pdhal g beli to4 broadband je... hehehe... sukenye! Then balik, sambung la internet macam biase, aku pon buke la browser Google Chrome.. My favourite browser. 1st, aku buke la Nuffnang website. Whaaaa!! Bnyak nyer earning nuffnang minggu ni! Tgok sendiri la ye... tak nak ckap brape jumlahnya..hehe.. secret...beznye!! Then aku berblogwalking la mcm bese.. ok! Salam...

p/s : Like my fb pages ya.. ade kat blog ni.. like jee..

12 komen ! anda pula ?:

Firdaus Alim berkata...

Gilak byaknyer

syafiQakarim berkata...

masih baru dlm nuffnang.haram tak reti apa

~Arif~Asyraf~ berkata...

sikit je tu... tp yg akn dtang xtau la sbb nak masuk skolah dh ecok... jadi xmain dh la blog.. pendapatan pon ade ke x auw.. hmm... :(

woot-woot berkata...

nak kaya dapatkan BE la bro

daylachan berkata...

asek tgk orang kaya dgn nuff je.diri ini bila lg...huhu

~Arif~Asyraf~ berkata...

Betul la tu... Tapi nak dpt BE susah jgk tu... adyai.. :(

Nur Ezzat berkata...

betul tu..bila dpt BE baru kaye..
tapi susah sikit la nak dpt BE..
followers kena ramai..
ngee~

~Arif~Asyraf~ berkata...

hohohoho... jadi tlong la sokong blog ni untuk dpt lebih ramai follower... hehehe.... :) tengs yaa :)

fATia berkata...

waa. best ye :)

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahaha.....best pe plak ni..

maicher berkata...

boleh betau tak camane nak involve nuffang suma nie?
:)
sy masih baru dalm suma2 ni.

~Arif~Asyraf~ berkata...

untuk permulaan juz blogwalking dulu...tingkatkan trafik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !