~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Sabtu, 8 Januari 2011

Bilakah Earning Nuffnang Dikemaskini / Diupdate / Dapat Dilihat ?



Siapa2 yang pro bab nuffnang ni bleh jawab tak ? Aku pun tak tau sgt bab2 ni... Cuma aku ase earning ni dikemaskini setiap 1 minggu. Sebab earning aku akan berubah setiap 1 minggu. Earning minggu pertama untuk bulan Januari ni cam pic atas la.. Sikit je tu.. Coz org lain target "Buffered Earning" baru pergh ! hahaha.... Papepun usaha dulu, selebihnya juz berserah kpd-Nya... hehe... persoalan yang selebihnya sila rujuk sini > Nuffnang FAQs

3 komen ! anda pula ?:

woot-woot berkata...

kalau dapat BE,,akan ade NEW TABLE atas table dalam gambar ni

die akan tulis BUFFERED EARNING atau bahasa melayu PENDAPATAN TERUMPUK..tips nak dpt BE ade kat blog aku..pergi kat page tips and tutorial,situ ade aku letak tips BE :)


10 perkara dibenci oleh blogger !##
jom letak blog korang kat woot woot bloglist !##
hina seorang pendosa,boleh ke?##
4 perkara wajib buat selepas publish new entry?

~Arif~Asyraf~ berkata...

ok2...tengs.... :)

AMMAR YASIR berkata...

Banyaknya dapat kempen..tahniah bro. Nak join contest tak?
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !