~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Khamis, 6 Januari 2011

Mangsa Piranha ? Anda Berani ? Klik Link ni.. eyy!!


Ikan ape ni ek ? Eyy... Bahayanya...! Gigi macam hantu.. hehe.. Ni la ikan piranha. Aku rase2 la coz tak pernah tgok n tak pernah pgang.. Ikan ni ade kat Amazon je.. Tp tau x ikan ni boleh membunuh ? Nak tahu, tgok pic2 kat bawah, Lau tak bleh tgok tutup je browser.. haha..





"Cerita disebalik gambar: Sebuah excavator telah terjatuh dalam sebuah sungai di amazon. Ketika itu pekerja sedang membuat saluran gas melalui sungai terbabit. Pekerja tersebut cuba untuk keluar daripada excavator dengan memecahkan kaca tetapi tangan pekerja tu telah terkena serpihan kaca hingga keluar darah. Sebab tu la ia menarik perhatian piranha."
eyy....bahaye! jage2 taw!

12 komen ! anda pula ?:

Cik Jannah berkata...

eeeuw..scary..huhu

~Arif~Asyraf~ berkata...

yeppp... syukur la kat negara kite xde nde2 ni.. :)

Tuan-Belog berkata...

mcm knl je kn ayat cerita disebalik gambar tu...hakhakhak...

~Arif~Asyraf~ berkata...

hhuhu... ni amik dari blog org ni.. sambil berblogwalking terjumpa...cam mnarik jee...hehe..

Far_honey95 berkata...

c0mey tul gigi piranha tuh..
tkenang ku tgk

tutorial - zabidi ali berkata...

besarnye ikan pirana 2

~Arif~Asyraf~ berkata...

piranha yang ditunjukkan tu bukn la yg sbenar.. juz gmbar je..hehehe...

iniialahaku berkata...

hebat tul ikn yg brgelar pranha ni yer...cntik je dia kupas kulit tinggal tulg

~Arif~Asyraf~ berkata...

hahahaha....entah la... pic ikan piranha atas tu pic kat google.. mgkin yg mkan dy tu ikan piranha yg kecik2... papepon, so scary !

bukan photographer berkata...

http://www.destination360.com/south-america/brazil/images/st/amazon-animals-piranha.jpg

ni gambar ikan piranha yang betul..hehe

NURUL NADIAH MAMAT berkata...

dis fish memang menggerunkan......
kenal ikan nie pon sebab zaman kecik2 dulu ada movie pasal ikan nie....

~Arif~Asyraf~ berkata...

hem...hahaa..mzti tkot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !