~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Khamis, 21 April 2011

Blog Aku Hilang ? Bagaimana untuk dapatkan blog yang hilang ?

Huh ! Hari ni hari paling menakutkan bagi aku.. Ayah aku dah bagitahu yang blog aku hilang time dia surf kat pejabat , ha ? hilang ?! hmm... aku buat xkesah je coz ingtkan dia tersalah.. aku pun rilek2 jee.. lalalala... last pagi khamis aku xpegi skolah , aku buka la blog aku , ha ? dia ckp "The Blog syok-blogger.blogspot.com was remove and cannot create same domain" ape hal ni ??? adoy !! n slalu tunjuk camni...


huh ! bila nk login asyik minx verify code , aku pun try3 n try , smpai la code tu kat nset , baru aku boleh akses blog aku... syukur Alhamdulillah..~~ hehe ~~ emoga sukses selalu ~~ Salam ~~ mood : happy :)

0 komen ! anda pula ?:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !