~mood : Diploma Elektronik Komunikasi - Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam

Recent Posts

Like This Blog ?

Sabtu, 17 November 2012

SPM 2012 ! Hehee .


Assalamualaikum , SPM 2012 ?? Haha , takut ? hari pertama ade juga takut . hehe . Mintak maaf kepada sesiapa yang berkunjung ke blog ni sebab memang dah lama blog ni tak update , maklumlah sibuk dengan SPM ! hehe . Di kesempatan ini saya di sini ingin memohon maaf atas salah silap saya yang saya lakukan untuk sesiapa yang kenal atau tidak mengenali saya secara sengaja atau tidak sengaja .

Masa sentiasa berjalan , tidak lama lagi aku akn meninggalkan zaman persekolahan . huhuu , sedihh ! untuk itu aku ingin berkongsi beberapa keping gambar yang akan menjadi kenangan tidak lama lagi . :)

Ahad, 29 Julai 2012

Kisah Tujuh Perempuan Bertanya, Seorang Lelaki Menjawab


Kaum feminin cakap “susah jadi wanita”, mereka telah digoda dan diperdaya oleh syaitan dan hawa nafsunya sendiri, seperti yang kita lihat dialog dibawah, bagaikan mempersoalkan ketentuan Allah terhadap mereka. Dengan kata lain yang agak kasar, Allah berat sebelah pada kaum wanita.

Keluhan remaja perempuan A:
“Aduh, situ tutup, sini tutup. Susah la gini. Apasal laki-laki mudah saja. Tak pakai baju pun takpe. Perempuan auratnya lagi banyak.”

Sabtu, 21 Julai 2012

Hikmah Puasa Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum kepada blogger , readers dan semua yang sudi membaca posting ini . Sudah tibanya masa semua umat Islam di seluruh dunia menunaikan rukun Islam yang ke-3 iaitu puasa di bulan Ramadhan . Hari ini 21/7/2012 ialah hari pertama umat Islam mengerjakan ibadah puasa . Sesungguhnya pahala yang amat besar dan berlipat kali ganda dijanjikan oleh Allah kepada hambanya yang beribadah Pada bukan ini .

Ahad, 1 Julai 2012

Tangisan Rasulullah S.A.W Kerana Wanita


TANGISAN RASULULLAH SAW KERANA WANITA :: >>

✿~ Perempuan yang memakan badannya sendiri ialah perempuan TIDAK MAHU MANDI setelah HAID DAN NIFAS juga kerana ia BERHIAS UNTUK LELAKI BUKAN SUAMINYA dan suka MENGUMPAT ORANG..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Sponsor Post !